Busy B planerji za super organizirano in uspešno leto 2018

V pretekli objavi Busy B tedenski planer smo predstavili planer za načrtovanje tedenskih obveznosti in za vse pridne, ki ste si ga privoščili pride v poštev še za celotno leto 2018. Danes bi z vami rada delila nekaj novosti, ki jih izdeluje ta mlada druščina združena pod imenom Busy B. Različni planerčki, različne vsebine ter nameni za vse tiste, ki bi radi vstopili v leto 2018 bolj organizirano.

Letos je Busy B v svojo kolekcijo dodal nekaj novosti … ampak gremo počasi 🙂 Z novim planerjem so razširili svojo ponudbo organizatorjev na kar 8 različic, zato bodo za sebe primernega našli tudi tisti najzahtevnejši. Danes bi z vami želela deliti kratko predstavitev vsakega posameznega planerja. Ne glede na to ali raje samo zapisujete opombe in zapisujete najpomembnejše ali pa sestavljate kompleksne sezname opravil – zagotovo boste našli primeren Busy B planer zase. Ne spreglejte pa naših naslednjih objav, kjer bomo te planerje predstavili nekoliko podrobneje. Za začetek pa … čisto na kratko 🙂

Busy B

Busy B Busy Life Diary 

Ali poskušate uravnotežiti dva zelo zapolnjena urnika in doseči super organizirano življenje? Za to potrebujete organizacijskega genija in seveda Busy B vam ponuja ravno pravšnjega! Ta pameten planer vam omogoča, da upravljate in nadzorujete dva ločena urnika in pretvorite razburljivo zaposleno življenje v organiziran vsakdan. 

Vsak tedenski pregled je na voljo na dveh straneh in vam kot tak omogoča, da organizirate svoje življenje v smeri kot bo najprimernejše za vas. Eno stran lahko namenite službi, drugo stran domu in z njim povezanimi dejavnostmi. Lahko namenite eno stran za svojo organizacijo in drugo za spremljanje dogodkov svojih otrok. Tudi za tiste, ki želijo skupaj organizirate svoje življenje, lahko stran namenite sebi in sosednjo svojemu partnerju. Možnosti je ogromno! Na vsaki strani je tudi prostor za beleženje seznamov opravil in zastavljenih ciljev na določenem področju kateremu je posamezna stran namenjena. Svoje obveznosti lahko uredite tudi v mesečnih pregledih, kjer je vsakemu mesecu na voljo svoja stran.

Strani so natisnjene na kvalitetnem papirju, ki jih zaobjemajo tanke trde kartonske platnice. Vse skupaj poveže barvna elastika, ki skrbi, da planer ostane vedno zaprt ko ga prenašamo s seboj. Za shranjevanje malenkosti vam je na voljo več žepov. 

Planer lahko dobite v dveh različicah in sicer Contemporary in Pretty. 

Busy B To-Do Diary

Včasih preprost planer ni dovolj. To-Do planerji so “pametni” in lepi planerčki, ki vam nudijo pregled celotnega tedna na eni strani. Nasprotna stran je namenjena vsem, ki radi veliko zapisujejo saj omogoča veliko prostora za vaše beležke, sestavljanje vaših seznamov opravil ali preprosto za slednje vaših korakov do končnega cilja. Ti planerji so nekoliko manjši in sicer A6 velikosti, zato bodo primerni za vsako, tudi najmanjšo, torbico.  

Ta planer je namenjen vsem, ki si želijo več prostora za beleženje ostalih stvari, ki svojega prostora ne najdejo pri dnevnem načrtovanju. Na voljo imajo tudi več strani, ki jih lahko iztrgate ter strani, ki so namenjene beleženju pomembnih datumov, kontaktov in drugih pomembnih podatkov. Mesečni razpored obveznosti boste lahko beležili na dveh straneh za vsak posamezen mesec, svoje malenkosti pa shranili v priročnih žepih.

To-Do Diary sta vam na voljo v dveh barvnih različicah in sicer Fashion in Pretty.

Busy B Slim Diary 

Ali ste takšni, da vse zapisujete na listke, ki jih potem vedno izgubite? Razmislite o nakupu ljubkega žepnega planerja Busy B Slim Diary. Ta planer vam bo pomagal, da boste na poti vedno imeli prostor za beleženje pomembnih stvari. Žepni planer vam nudi tedenski pregled, ki poteka čez obe strani, vmes pa je vstavljen ožji list, ki je namenjen vsem vašim zapiskom. Na koncu vas pričaka tudi priročen žepek za shranjevanje malenkosti, računov in podobnih stvari, ki jih ne želite izgubiti. 

Slim Diary pripada kolekciji s cvetličnim vzorcem – Pretty.

Busy B Day a Page Diary 

Spadate med tiste najbolj zagrižene organizatorje svojega življenja? Planer Day a Page vam omogoča, da vanj zabeležite še tako majhno podrobnost. Velikost A5 in dnevna razporeditev vam nudi prostor za spremljanje vseh življenjskih ciljev, zadanih obveznosti in dnevnih rutin. V tem planerju je mesečni pregled nekoliko manjši, saj so meseci stisnjeni po 6 skupaj na posamezno stran. Platnice tega planerja so mehke, vendar jih obdaja elastični trak, ki skrbi, da bo planer skrbno zaprt tudi na poti. 

Platnice so obarvane v vzorcu, ki nekoliko spominja na vzorec gepardov. Najdete ga lahko tukaj

Busy B Family Diary

Ste super noro zasedeni? Brez panike, samo organizirajte se! Ta družinski organizator vam na dveh straneh nudi organizacijo vsakega tedna posebej in to celo do 5 različnih urnikov naenkrat. Imate več otrok? Preostale razdelke namenite njim in sledite kdaj imajo kakšne obveznosti. Podobno kot v Busy Life planerju lahko tudi v tem svoje službene in družinske zadeve načrtujete ločeno. Nudi vam tudi spremljanje pomembnih rojstnih dni, načrtovanje prazničnih dogodkov, shranjevanje pomembnih kontaktov in še marsičesa druga. V njem najdete nekaj žepkov, kamor lahko shranite malenkosti. 

Planer je velikosti A5 zato en bo prevelik tudi za kakšno večjo torbico. Platnice so trše in obdane v videz umetnega usnja, kar daje planerju res kvaliteten videz. Svoje pomembne dneve lahko beležite tudi v mesečnih pregledih, kjer 2 meseca zajemata posamezno stran. 

Ta planer je “must-have” za vse, ki si želijo svoje družinsko življenje pod kontrolo. Najdete ga tukaj.

Busy B Perfect Planner Diary

Spoznajte svojega logističnega rešitelja. Premišljen in lepo oblikovan planer vas bo presenetil s svojo notranjostjo. Perfect Planner Diary je najnovejši član družine Busy B planerjev. V njem boste na tri mesece našli že poznane posebne žepke kamor boste lahko shranili račune, listke, sezname in ostale malenkosti, ki si zaslužijo svoj prostor v planerju ali so preprosto tako pomembne. Z razliko od ostalih planerjev ta planer vsebuje tudi nalepke, ki vam bodo pomagale dati piko na i pri označevanju pomembnih dogodkov. Na koncu vas bo pričakala še ena novost – mini beležka za hitre zapiske. 

Platnice tega planerja so trde in obdane v videz umetnega usnja. V notranjosti boste svoje življenje lahko načrtovali s pomočjo mesečnih in tedenskih pregledov. Mesečni pregledi se raztezajo čez dve strani za posamezni mesec, kar vam bo nudilo dovolj prostora tudi za kakšne malenkosti v vašem koledarju. Tedenski pregledi se raztezajo čez dve strani za posamezni teden. Zraven dnevnih pregledov vas bo pričakal še manjši prostor za druge pomembne beležke. 

Za dodatno načrtovanje in organizacijo so namenjene še posebne strani. Tako si boste lahko zabeležili vse pomembne kontakte, spletne strani, na voljo pa so vam tudi strani za spremljanje svojih denarnih izdatkov. Podrobno bomo tudi ta planer spoznali v prihajajočih objavah.

Ta planerček vam je na voljo tukaj (Trenutno izdelka ni na voljo, pri Busy B pa obljubljajo da bodo nove zaloge prišle v januarju.)

Tako, danes smo pregledali čist na kratko, kateri planerji vas čakajo pri Busy B za organizacijo leta 2018. Spremljajte nas naprej in kmalu boste te čudovite planerčke lahko spoznali tudi pobližje. 
Get the #1 family organizing app

1 thought on “Busy B planerji za super organizirano in uspešno leto 2018”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja