Busy B tedenski To-Do planer za leto 2018

Kmalu bomo zakorakali v novo leto in če želimo v leto 2018 vstopiti kar najbolje pripravljeni, potem nam lahko pri tem pomaga Busy B To-Do planer. V objavi Busy B planerji za leto 2018 smo na kratko spoznali vse planerje, ki jih to podjetje ponuja za prihajajoče leto, danes pa bomo pobližje spoznali enega manjših iz te kolekcije. To-Do planer bi moral biti del vsake torbice saj je zelo priročen tako po velikosti, kot tudi po vsebini. In kaj vse skriva ta planer? Preveri v nadaljevanju.


Get the #1 family organizing app

Busy B To-Do planer 2018

Svoj Busy B To-Do planer Fashion najdeš tukaj, Pretty pa tukaj.

to-do planer moder

Busy B To-Do planer je namenjeni vsem, ki jim planerji večjih velikosti ne pridejo prav in si želijo takšnega, priročne velikosti, da bo lažje našel prostor v vsaki torbici. Ta majhen planerček je namreč velikosti 10.7 x 15 x 1.4 cm, kar je primerljivo z A6 velikostjo, za lažje prenašanje pa tehta zgolj 170 g. Busy B tedenski To-Do planer kot že ime pove zajemajo tedenske preglede, ki potekajo od januarja 2018 do decembra 2018. 

To-Do planer je na voljo v 2 barvnih različicah, čemur je prilagojena tudi različna barvna notranjost. 

to-do planer cvetlični

Preprost moder planerček (imenuje se Fashion) ima na naslovnici v zlati kombinaciji izpisano “Hello 2018”, notranja stran platnic pa je svetlo modre barve v kombinaciji z belimi črtami. Druga različica planerja pa je namenjena tistim, ki so jim ljubši cvetlični motivi (imenuje se Pretty). Ta ima na naslovnici cvetlični motiv z majhnim napisom letnice 2018, notranjost platnic pa je v temno modri barvi z motivom vejic listja. Oba planerja imata modro elastiko, ki srbi, da planer skrbno ostane zaprt in prepreči, da bi se nam med prenašanjem ta odprl in posledično zmečkal. V enakem modrem odtenku je na stranico pritrjena tudi elastika za shranjevanje pisala ter trak za označevanje strani. 

Kot v večini planerjev bomo tudi pri tem na začetku našli podatke o lastniku planerja. Zraven osnovnih podatkov lahko na tem mestu zabeležimo tudi pomembne kontakte in ostale uporabne informacije o lastniku planerja. 

Letni pregled v Pretty planerju

Letni koledar

Osnovnim podatkom sledi splošni pregled leta. Pričakata nas letna koledarja za leti 2018 in 2019. Ta dva koledarja sicer ne nudita prostora za beleženje podrobnosti ampak zgolj mini koledarčke. Sama te letne preglede uporabljam na način, da ko imam resnično pomembni dogodek, obveznost dan obarvam s svojo barvo. Pod njimi vključim svoj ključ, kjer zapišem kaj posamezna barva pomeni. Recimo sestanke pobarvam z rdečo, pomembne rojstne dneve z zeleno, dopust z modro itd. Tako v trenutku lahko opazim, da je na določen dan načrtovana res pomembna stvar. Počnem pa še nekaj … Vsak dan ko mine prečrtam v tem letnem koledarju. Čist osebna zadeva brez globljega pomena 🙂

Mesečni koledar

Mesečni pregled v Fashion planerju

Naslednji med pregledi in organizatorji, ki meni veliko pomenijo so mesečni pregledi. Mesečni pregled zajema dve strani in še dodaten prostor pod koledarjem za dodatne zapiske. Če vam prostora ni dovolj je na levi strani na voljo še dodaten prostor za najbolj nujne opomnike. Sama v mesečni koledar rada zapisujem najnujnejše in manj nujne obveznosti, dogodke in ostale informacije, ki se mi zdijo pomembne. Ponovno uporabljam različne barve pisal, saj tako lažje prepoznam tip obveznosti. Dodatni prostor za beleženje namenim svojim mesečnim ciljem, ki jih želim doseči v določenem mesecu. Za mene je pomemben tudi mini koledar prihajajočega meseca. V tem si označim dneve ko sem zasedena v prihajajočem mesecu. Malenkost ampak meni pomaga 🙂

Tedenski pregled v Pretty planerju

Tedenski koledar

Seveda gre za tedenski planer, zato so tedenski pregledi bistvo tega planerčka. Z razliko od nekaterih drugih sorodnih izdelkov ima ta planer teden razporejen po dnevih na levi strani, desna stran pa je namenjena beleženju vsega kar nam srce poželi. Če upoštevamo, da je planerček približno A6 velikosti ne pričakujte, da boste lahko beležili romane, lahko pa boste zapisali najnujnejše. Sama recimo te strani za zapiske namenim načrtovanju dnevnih ciljev. Izberem si top 3, saj je pomembno, da si ne zadamo preveč ciljev za en sam dan. Seveda lahko tukaj beležite tudi druge stvari, kot so podrobnosti obveznosti ali preprosto naša občutja čez dan. V mini koledarju, ki nas čaka na koncu strani rada prečrtam pretekle dni, ponovno pa uporabljam barve za označevanje prihajajočih obveznosti. Tako na mini koledarju takoj prepoznam zasedene datume. Tedenski pregled na levi strani verjetno ne potrebuje posebne predstavitve. Kot že znano tukaj zapisujemo obveznosti, dejavnosti in vse dnevno vezane pomembnosti. 

Pomembni datumi, zapiski in ostale strani

Stran z opomniki v Pretty planerju

Na zelo pomembne dogodke in obveznosti nas opominja stran, ki nam omogoča, da izpostavimo pomembne informacije na enem samem mestu. Na tej strani lahko najdemo tudi uporaben žep, kamor shranjujemo malenkosti, ki jih želimo imeti ob sebi. Recimo, da imate kakšen pomemben račun, napotnico ali samo seznam, ki je bil napisan na listek, potem te shranite v žepku, da jih slučajno ne izgubite. Ta žepek se ponovi na vsake tri mesece, zato ni skrbi, da bi se prehitro napolnili 🙂

Odstranljivi listi za sezname v Fashion planerju

Se vam zgodi, da bi radi hitro napisali nakupovalni seznam pa niste imeli pri roki primernega kosa papirja? V tem planerju vas pričaka tudi nekaj strani, ki jih lahko iztrgate. Posamezen list je razdeljen na 2 seznama, ki se med seboj lahko ločita. Te strani so namenjene beleženju vseh mogočih seznamov, mogoče pa jih je pritrdili tudi kam drugam, kot samo gledati v planerju. Ti listi so seveda obojestranski, zato lahko vsak list uporabite dvakrat. Seveda pa v planerju ne manjka stran za zapisovanje pomembnih kontaktov ter dodatne strani za beleženje najrazličnejših stvari. Tako vam prostora nikoli ne bo zmanjkalo.

Ta planer je kljub majhnosti pol bonbončkov zato bi moral najti prostor pri vsakomur, ki si želi organizirati svoje življenje tudi kadar je na poti. Tudi cenovno je planer med ugodnejšimi v primerjavi s podobnimi izdelki, zato sem mnenja, da si izdelek zasluži tudi vašo pozornost. Kakšno je vaše mnenje o tem Busy B planerju? Delite svoje mnenje z menoj. 

Svoj Busy B To-Do planer Fashion najdeš tukaj, Pretty pa tukaj.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja