Dnevni koledarji + ujemajoči se mesečni in letni koledarji

Pa začnimo nov dan z novimi koledarčki. Danes želim z vami deliti dnevne koledarje oziroma planerje, katere dopolnjujejo tudi mesečni in letni koledarji. Če želite imeti dan popredalčkan in vedeti točno kakšne obveznosti imate ob določeni uri, potem bodo dnevni planerji primernejša izbira kot tedenski.

Letni, mesečni in dnevni planerji

Dnevni koledarji

Ti dnevni koledarji niso specifično vezani na datum, le na določen dan v tednu. Datum lahko zapišete zraven imena dneva. Dnevni planer je razdeljen na ure zato lahko časovno splanirate svoje dnevne obveznosti. Če imate kakšne cilje, ki jih želite doseči v tem dnevu jih lahko zabeležite v okencu “Današnji cilji”, medtem ko nujna opravila lahko izpostavite v okencu s tem imenom. Pod beležko si lahko zapišete vse kar vam pade na misel in česar niste vključili že v prejšnja okenca. Z vami delim preproste dnevne koledarčke v A4 velikosti in vsem že znanim 4 barvnih različicah. Kot že znano si lahko vse planerčke pogledate pobližje s klikom na povezavo in si jih tudi shranite. Z vami delim:

Letni in mesečni koledarji

K dnevnim koledarjem dodajam še ujemajoče se mesečne in letne koledarje, kar je pa že za en planer ane 😉 Postavitev teh koledarjev vam je že poznana, njihov namen pa tudi. Prav tako kot dnevni koledarji so tudi ti na voljo v štirih barvnih različicah in v A4 velikosti. Mesečni koledar se razteza čez eno stran v horizontalnem pogledu. Pri letnih koledarjih pa sta kot vedno do sedaj na voljo dve zaporedni leti (za tiste z dolgoročnimi načrti 🙂

In kakšno je vaše mnenje o dnevnih koledarjih? Imate raje podrobno načrtovanje dneva ali ne? Delite mnenja in ideje z menoj v komentarjih.

p.s.: se opravičujem za kratek post ampak tem koledarčkom ni za dodati kaj dosti saj sami govorijo zase 🙂

Cozi

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja