Erin Condren planerji in beležke – vstopimo organizirano v leto 2018!

V pretekli objavi smo podrobno spoznali Erin Condren Life Planner, ki je najbolj prepoznaven planer te ustvarjalke. Danes želim z vami deliti še nekaj njenih izdelkov, ki jim bomo na hitro preleteli, saj kolekcija vsebuje pester izbor. V večini primerov vas bom povabila k ogledu video predstavitev, saj so najbolj nazorne in hkrati v kratkem času povedo vse. 

Če naročate prvič pri Erin Condren ne pozabite klikniti TUKAJ, saj boste ob prvem nakupu samo preko te povezave prejeli 10 $ popusta!

Trdo vezan LifePlanner

Novost v letošnjem letu je trdo vezan vsem poznam Erin Condren Life Planner. Kljub temu, da si izdelka delita ime pa si nista čisto podobna. Ta različica je veliko bolj prijazna za nošenje v torbicah zaradi svoje vezave. Trdo vezan planer je na voljo v dveh velikostih, in sicer večji meri približno 20.3 x 25.4 cm ter manjši približno 12.7 x 20.3 cm. Platnice so na voljo v dveh barvnih različicah, od katere pa je odvisna tudi notranjost. Če se odločite za črno verzijo, bo notranjost nevtralne barve, planer v barvi oglja pa ima notranjost pisano. Črna različica ima platnice dopolnjene z zlatimi detajli, oglena pa je kombinirana z rdečim zlatom. Glede na izbrano velikost pa je odvisna tudi postavitev tedenskega pregleda. Pri večjem je tedenska postavitev navpična, pri manjšem vzdolžna. 

Oba planerja si delita ostale strani s primarnim Life Planerjem. V njiju bomo tako našli enak letni koledar, stran za načrtovanje ciljev, mesečne koledarje in letni koledar za leto 2019. Z razliko od “originalnega” Life Planerja trdo vezana bratca sestavlja tudi 10 črtastih strani za dodatne zapiske, 8 strani s pikčastim vzorcem in 6 praznih strani. V teh dveh planerjih na žalost ni dodatkov, kot smo jih vajeni pri spiralno vezani verziji. 

Sta pa za razliko od spiralne različice ta dva nekoliko prijaznejša pri ceni. Večjega lahko dobite za približno 25 €, manjšega pa za približno 21 €. Če se odločite za okrasitev naslovnice z vašim imenom ali drugim napisom, h končni ceni prištejte dodatne 4 €. kako sta videti, si poglejte v spodnjem posnetku.

Trdo vezan Life Planner lahko najdeš tukaj!

Deluxe Monthly Planner

Pri Deluxe Monthly Planerju bomo našli že poznane strani iz originalnega Life Planerja, vendar s to razliko, da je ta planer namenjen izključno mesečnemu planiranju. Če spadate med tiste, ki radi planirate na daljši rok in pri tem gledate “večjo sliko”, ter vas dnevni in tedenski planerji strašijo, potem bo Deluxe mesečni planer pravšnji za vas. Gre torej za mešanico med Life Planerjem in Erin Condren spiralnimi bloki. Mesečni planer je na voljo v dveh velikost. Večji meri približno 21.5 x 28 cm, manjši pa 17.8 x 22.9 cm. Tudi pri tem planerju lahko izbiramo med številnimi barvnimi kombinacijami platnic, prav tako so te platnice zamenljive. Izbiramo lahko med barvno različico ter nevtralno črno-belo različico z nekaj barvnih detajlov. 

Najprej nas v planerju pričaka letni koledar, ki je enak vsem ostalim planerjem, ter stran namenjena postavitvi mesečnih ciljev za vse leto. Prav tako na koncu najdemo letni koledar za leto 2019 in prostor za načrtovanje dolgoročnih ciljev. Tudi mesečna postavitev vam bo znana iz Life Planerja. Tukaj pa se podobnosti končajo.

Mesečnemu koledarju sledi stran, namenjena vaši produktivnosti. Na eni strani bomo zasledili 5 odsekov, ki jih lahko namenite recimo svojim mesečnim ciljem na različnih področjih. Poleg manjšega okenca je tudi večji okvir s črtami, kjer lahko razdelite cilje na manjše korake. Na drugi strani imamo prostor za različne beležke, podrobnosti meseca in posebno okno za sestavljanje to-do seznamov. Vse skupaj se zaključi s pikčasto stranjo, ki je namenjena dodatnim zapiskom ali preprosto za izliv vaše ustvarjalnosti na papir. Po mesečnih razdelkih sledijo črtaste strani, ki jih lahko uporabite, kot vam srce poželi. Lahko jih uporabljate za šolske zapiske, načrtovanje objav za blog ali katero koli drugo področje. V osnovi je dodanih 20 črtastih listov, za dodatnih 4 € pa lahko dobite še 20 črtastih listov, torej skupaj, kar 80 strani, namenjenih zapiskom. 

In koliko boste odšteli za ta mesečni planer/beležko? Približno 2 5€ za manjšo velikost (29 € za metalik platnice) ter 29 € za večjo velikost (33.5 € za metalik platnice). Če se odločite za 20 dodatnih črtastih listov, se bo cena dvignila še za približno 4 €. 

Deluxe Monthly Planner lahko najdeš tukaj!

Monthly Planner

Nekoliko bolj preprosta različica planerja za načrtovanje naših dni je Erin Condren Monthly Planner. Če ste pristaši preprostejših planerjev, ki omogočajo obilico prostora za raznorazne zapiske in beležke, potem bo mesečni planer prava izbira za vas. Na voljo je v manjši velikosti prej omenjenega Delux mesečnega planerja, in sicer meri približno 17.8 x 22.9 cm. Ker za Erin Condren velja, da imajo njihovi planerčki možnost personalizacije, je tudi pri tem planerju na voljo izbira napisa na naslovnici. Ni pa planer prilagodljiv pri menjavanju platnic, saj gre za klasično mehko vezavo. Izbira platnic je resnično pestra in enaka originalnemu LifePlannerju. Z razliko od ostalih kolekcij je ta planer na voljo samo v nevtralni barvni kombinaciji notranjosti, zato bo všeč tudi moškim. 

Na začetku nas bo pozdravil preprost letni koledar, ki pod meseci aktualnega leta nudi nekaj prostora za zastavljanje letnih ciljev ter za zapisovanje drugih pomembnih podatkov. Sledi stran z datumskim prikazom največjih praznikov ter mesečni pregled najpomembnejših datumov, ki nas čakajo v celotnem letu. To stran sicer lahko uporabite za zapis ciljev po mesecih in večje letne cilje razdelite na manjše korake. 

Sledi že znan vendar nekoliko poenostavljen mesečni pregled, za načrtovanje sestankov, pomembnih obveznosti, datumov, ki jih ne smemo pozabiti, in vseh ostalih malenkosti, ki so pomembne za najbolj organizirane. Mesečni pregled nudi tudi dodaten prostor za pripravo to-do seznamov ali preprosto za dodatne zapiske. Na vrhu strani nas pričaka še mini mesečni koledar. V nadaljevanju je planer namenjen vsem, ki svoje obveznosti, projekte in ostale informacije raje zapisujejo na način klasične beležke, ki nudi veliko več prostora za podrobnosti. Čaka vas kar 92 črtastih tedenskih strani za povečevanje produktivnosti, ki omogočajo, da svoje naloge razdelite na manjše korake in tako lažje dokončate delo do roka. 

Za mesečni planer boste odšteli približno 21 €, če se odločite za metalik videz platnic pa priračunajte še dodatnih 4 €. 

Monthly Planner lahko najdeš tukaj!

Erin Condren beležke

Spadate v tisto skupino ljudi, ki jih planerji preveč omejujejo s svojo natančno načrtovano notranjostjo? Raje posežete po beležkah, ki so nepopisano platno in nanj zlijete vso svojo kreativnost? Potem bodo beležke Erin Condren najprimernejša izbira za vas!

Spiralne beležke 

Te beležke so po zunanjosti enake LifePlannerju vendar omogočajo veliko več svobode pri zapisovanju in načrtovanju vašega življenja. Izbirate lahko med številnimi pisanimi ali nevtralnimi platnicami, ki jih po potrebi lahko tudi zamenjate. Seveda tudi pri teh beležkah lahko napise na platnicah personalizirate ali pa izberete takšne, ki bodo obdane z vašimi najljubšimi fotografijami. Tudi za tiste, ki so jim ljube trše platnice, je poskrbljeno, saj bodo takšne beležke našli v kolekciji LUXE. Tukaj na mestu opozorilo, da pri izbiri trdih platnic teh ni mogoče menjati, na voljo pa so v treh čudovitih barvah (rdeče zlati, zlati in platinasti). Klasične beležke so vam na voljo v dveh velikostih, in sicer manjši v velikosti 17.8 x 22.9 cm ter večji v velikosti 21.5 x 28 cm, medtem ko je pri izbiri LUXE platnic ta na voljo v manjši. 

Glede na to, kako želite uporabljati svojo EC beležko, lahko izberete svojo notranjost. Izbirate lahko med kar tremi možnostmi. Za tiste, ki bi še vedno radi ločili zapiske in sestavljali To-Do sezname je na voljo črtasta postavitev z ločenim predelom za sezname. Če želite beležke uporabljati samo za zapiske, potem izberite takšno s črtasto notranjostjo. Seveda pa je zaradi popularnosti Bullet planerjev na voljo tudi pikčasta notranjost – ta je zame in vse kreativce 🙂 V teh beležkah vas bo pričakalo kar 124 strani, ki jih brez skrbi lahko tudi iztrgate. 

Ker si tudi navadne beležke lahko polepšamo z nalepkami, vas na koncu pričaka stran s priročnimi nalepkami. S temi lahko poudarite pomembne stvari ali jih uporabite le za okrasitev. Seveda pa ne pozabite preveriti, kakšne nalepke lahko dokupite in z njimi dodate piko na i. 

Manjše spiralne beležke so lahko vaše že za 16,7 € (z metalik platnicami za 20,8 €), za večje pa boste odšteli 20,8 € (z metalik platnicami 25 €, kolikor stanejo tudi beležke iz LUXE kolekcije). 

Če imate raje svobodo, potem lahko svoje EC spiralne beležke najdete tukaj

EC Journals 

Ti dnevniki oz. beležke ne potrebujejo dodatne predstavitve. Gre za identične beležke kot pri spiralni vezavi. Z majhno razliko od prejšnjih so te namenjene vsem, ki bi svoj dnevnik radi vsakodnevno prenašali s seboj in se jim spiralna izbira ne zdi najbolj primerna. 

Ker gre za fiksno vezavo, boste pri izbiri platnic morali dobro premisliti, saj se te ne dajo menjati kot pri spiralni vezavi. Vendar verjamem, da vsak lahko najde takšen videz, ki ga bo prepričal in ga bo navduševal skozi celotno uporabo. Ta beležka je na voljo v že dveh poznanih velikostih, sestavlja pa jo 124 strani, ki jih boste lahko tudi brez težav iztrgali. 

Izbira notranjosti je enaka kot pri spiralni vezavi, zato bo sebi primernega našel še tako zahteven uporabnik. Tudi ta vključuje stran z nalepkami, da bo vaš dnevnik resnično zaživel. Za piko na i pa seveda ne pozabite na personalizacijo naslovnice in dnevniku dodajte svojo osebno noto. 

In kakšna je cena teh priročnih dnevnikov? Za manjšo velikost boste odšteli 16,7 € (z metalik platnicami za 20,8 €), za večjo pa 20,8 € (z metalik platnicami 25 €). 

Svoje EC Journals lahko najdeš tukaj.

Trdo vezane beležke

Oh, te pa so moje najljubše! Tanke in elegantne beležke so namenjene vsem, ki želijo svojo beležko imeti vedno s seboj. S svojo velikostjo (12.7 x  20 cm) in 64 stranmi bo ta beležka našla svoj prostor še v tako majhni torbici. Platnice z občutkom satena, 10 prelepih barvnih izbir, satenast trak za označevanje strani, notranjost, okrašena z metalik vzorcem, prav tako kot stranice, dajejo resnično prestižen vtis. 

Tudi tukaj lahko izbiramo med dvema notranjostma. Lahko izberemo preprosto črtasto, za ljubitelje ustvarjalnih Bullet planerjev pa bo primernejša pikčasta notranjost. Na žalost je pri pikčasti izbiri na voljo manjša barvna paleta (4 barvne izbire platnic), vendar je med njimi tudi moja najljubša turkizna. 

Če imate radi personalizacijo lahko za doplačilo 4 € izberete to opcijo. Na voljo vam je izpis vašega imena ali tistega, ki mu želite beležko podariti in to v treh metalik barvah. Imena tako resnično izstopajo in še dodatno polepšajo zunanjost teh beležk. 

Za te beležke boste odšteli le 12.5 € + 4 € če se odločite za personalizacijo. Meni so resnično všeč!

Svojo trdo vezano EC beležko lahko najdeš tukaj

Sedaj poznate večji del kolekcije Erin Condren. Če vas LifePlanner ni prepričal, verjamem, da boste med preostalimi našli svojega favorita. Kateri planer ali beležka pa bi bila tvoja prva izbira? Delite svoje mnenje z menoj. 

Če naročate prvič pri Erin Condren ne pozabite klikniti TUKAJ, saj boste ob prvem nakupu samo preko te povezave prejeli 10 $ popusta!

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja