Moji prvi letni koledarji, ki začenjajo vsak planer

Letni koledarji so nujni za vsak planer 🙂 Vsaj za mene… Zato tudi svoj planerček, ki mi bo pomagal pri organizaciji svojih dni začenjam s splošnimi letnimi koledarji. Letni koledarji omogočajo takojšen pregled leta, hkrati pa lahko hitro pogledamo kateri dan pade na kateri datum. Saj veste, sploh takrat ko preverjamo ali bodo prazniki na delovne dni 🙂 Z vami bom skozi več objav delila različne planerje in koledarje. Rada ustvarjam nove strani in trenutno imam cilj ustvariti čim več koledarjev, med katerimi bom izbrala takšne, ki mi bodo prišli prav pri načrtovanju dni. Če vam bodo kakšne strani všeč vam prepuščam prosto pot. Lahko si jih natisnete tudi sami in jih sestavite v svoj planerček.

Letni planerji

V vsakem planerčku, ki nam pomaga pri organizaciji svojega dneva, tedna, meseca ali leta, ne sme manjkati splošni letni koledar za takojšen pregled dni in mesecev v tekočem letu. Sama imam najraje pregled kar za dve leti skupaj, kar seveda pride prav pri iztekajočem letu. V letnih koledarjih si z markerjem ali kakšnim drugim pisalom označujem pomembne datume, da takoj ko odprem planer opazim kaj imam na določen dan in ali gre za pomembno opravilo. Natančneje kaj je pomembnega za ta dan ponavadi zapišem v mesečni koledar in tudi tedenski. Označujem si tudi dneve ko priteče težko prigaran denar na račun, dopust, izpite,… Ponavadi si vsak poseben tip dogodka označim s svojo barvo in tako takoj prepoznam, kdaj imam izpite, kdaj so počitnice, kdaj delam ipd.

Moji letni koledarji

Z vami bi danes rada delila letne koledarje v 4 barvnih odtenkih. Sama trenutno uporabljam letni koledar v velikosti A4. Koledarčke lahko pobližje pogledate in shranite na svoj računalnik s klikom na posamezno povezavo. Vse datoteke so v PDF obliki. Na voljo so vam letni koledarji v A4 velikosti in v modrirozazeleni ali oranžni barvni različici.

Vsi nimajo radi letnega koledarja zato so ti le opcija za tiste, ki se jim zdijo koristni. Upam, da bodo komu izmed vas tudi ti koledarji prišli prav kot meni.
Cozi

1 thought on “Moji prvi letni koledarji, ki začenjajo vsak planer”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja