Mesečni in tedenski roza planer V2.0 – nova kolekcija strani za celoten planer 3.del

Še malo sem se poigrala s programi in dodala nove strani planerčka, ki ste ga že spoznali v zadnjih dveh objavah Mesečni in tedenski roza planer in Letni in dnevni roza planer. Ostaja že znana roza barva, le nekaj sprememb je prišlo pri sami postavitvi posameznega tipa koledarja.

Roza mesečni in tedenski koledarji

Mesečni koledarji

Mesečni koledar sem tokrat postavila na eno samo stran, ki je obrnjena vodoravno. Tako prihranite nekaj listov pri samem tiskanju, kljub temu pa nudi dovolj prostora za beleženje nujnih sestankov, rojstnih dni ipd. Na levi strani zgoraj je nekaj vrstic za beleženje misli, pod tem pa najdemo 2 mesečna mini koledarja in sicer za predhodni mesec in prihajajoči mesec. Torej dejanska postavitev se ne razlikuje od prve verzije objavljene v Mesečni in tedenski roza planer. Kateri vam je ljubši, pregled meseca na eni strani ali pregled na dveh straneh? Današnji mesečni koledar lahko dobite tukaj.

Tedenski koledarji

Pri drugem tedenskem koledarju pa je veliko več sprememb. Tokrat so stolpci z dnevi postavljeni navpično, vsak dan pa ima svoj pregled razdeljen po urah. Tako lahko podrobneje beležite svoje obveznosti. Pod vsakim stolpcem je manjši stolpec, ki ni podnaslovljen in omogoča beleženje vaših misli, idej, drugih pomembnih podatkov. Desno najdemo pomanjšan mesečni koledar tekočega meseca, pod njim pa še nekaj vrstic za dodatno beleženje. Ti tedenski koledarji so datumsko označeni. Če jih želite spoznati bližje, jih najdete tukaj.

Dodajam še tedenski koledarček, ki pa ni označen. Označeni so samo posamezni dnevi, pod njimi pa je prostor za datum. Prav tako kot zgoraj predstavljeni tedenski koledar ima tudi ta pod vsakim dnem prostor za beleženje idej in zamisli, ter na desni strani še črtast del za beleženje. V tem koledarju ni dodanega manjšega mesečnega kot pri zgornjem. Neoznačen tedenski koledar lahko pobližje pogledate tukaj.

Preberite tudi Mesečni, tedenski ali dnevni planerji? in se spoznajte kaj sama beležim v posamezen tip koledarja.

Današnja objava bo nekoliko krajša saj te planerčke že poznate. Kakšni se vam zdijo dodatni koledarčki? Še vedno vas prosim, da poveste kaj sami pričakujete od planerja in kaj si želite, da vaš planer zajema. Kar pogumno podajte svoje ideje, misli v komentarje spodaj.

Cozi

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja