Mesečni koledarji, ki nadaljujejo zgodbo letnih koledarjev

V prejšnji objavi Letni koledarji sem z vami delila splošni letni koledar v več različicah. Letnemu koledarju ponavadi sledijo mesečni koledarji, kjer nekoliko bolj natančno lahko zabeležite pomembne datume in dogodke. Koledarji za posamezne mesece so lahko zelo različni. Z vami bom skozi objave delila več takšnih, vi pa boste lahko dobili kakšno idejo za izdelavo svojega ali pa uporabili kar tiste, ki so vam všeč v objavah.

Mesečni planerji
Cozi

Danes bom z vami delila čisto nevtralne mesečne koledarje, ki se ujemajo z že objavljenimi letnimi koledarji. Mesečni koledarji dopolnjujejo letne koledarje, saj lahko že bolj specifično opredelimo svoje obveznosti. Ta oblika mesečnega koledarja je sicer narejena tako, da v njem beležim le najbolj nujne dogodke, dneve. Bolj specifične podatke in nujne stvari, ki jih morem opraviti v tem mesecu pa raje zapisujem v razdelku “Ne pozabi”. Zraven je dodan tudi mini koledar prihajajočega meseca, kar mi omogoča takojšen pregled naslednjega meseca. V manjši mesečni koledar si že takoj označim z markerjem zasedenost v prihodnjem mesecu. To mi pride prav predvsem pri pregledovanju in načrtovanju svojega študentskega dela in dela za magistrsko nalogo. Tako lažje določim datume za sestanke z mentorico, saj je ponavadi razpored za delo znan toliko prej. No to je samo moj primer, verjamem, da bo vsak na drugačen način uporabljal te manjše koledarje 🙂

Mesečni koledarji

Kot prejšnje letne, sem tudi te štiri mesečne koledarje pripravila v 4 barvnih različicah (saj se spomnite, da sem v prvi objavi zapisala, da imam rada pisane stvari 🙂. Sama sem si jih natisnila kar mešano.) Koledarčke lahko pobližje pogledate in shranite na svoj računalnik s klikom na posamezno povezavo. Vse datoteke so v PDF obliki. Za vas imam danes na voljo A4 velikost v modrirozazeleni in oranžni barvi.

Kaj pa vi zapisujete v mesečne koledarje? Jih kombinirate z letnimi, dnevnimi? Upam, da bodo všeč tudi vam, komentarji pa so seveda dobrodošli.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja