Mesečni in tedenski roza planer – nova kolekcija strani za celoten planer 1.del

Danes bom z vami delila planerje, ki sem jih naredila za lastne potrebe (in ker se rada igram s programi 🙂 ) Gre za preproste mesečne in tedenske planerje, ki pa imajo zraven svoje preprostosti tudi kanček roza duše. Dodala sem tudi naslovnice za posamezen mesec saj se mi zdi lepo, da svoje leto razdelim na posamezne mesece. In kaj sem pripravila za vas?

Mesečni in tedenski planerji

Naslovne strani posameznih mesecev

Današnji planer ima kot že omenjeno mesečne razdelilnike, ki so postavljeni pred vsak posamezen mesec. Na razdelilnikih je še največ roza barve in so čisto opcijska izbira 🙂 Sami se lahko odločite kaj vam je bolj všeč, ali imate raje posamezen mesec in tedne v mesecu ločene od preostalih mesecev ali pa na to ne dajete veliko pozornosti. Sama imam naslovnice in razdelilnike rada, saj lahko z malo iznajdljivosti naredim še zavihke, ki jih prilepim na naslovnico in potem takoj opazim kateri mesec je kateri. To velja tudi za vsa ostala poglavja v planerju, ki jih potrebujem.

Mesečni planer

Sama sem si projekt “moj planer” zasnovala tako, da se začne najprej z razdelilnikom za posamezni mesec, sledi pa mu mesečni koledar na dveh straneh. Pri mesečnem koledarju sta v levem kotu še dva mini koledarja za predhodni in prihajajoči mesec. Mesečni planer ima tudi manjši prostor na levi strani vsakega meseca, kjer lahko zabeležite najbolj nujne stvari, ideje in misli. Ti manjših mesečni koledarji, ki so postavljeni zraven aktualnega mesečnega koledarja za moje potrebe predstavljajo veliko prednost. V njih si recimo z markerjem označim zasedene dneve v prihajajočem mesecu in tako lažje določam nove ali dodatne obveznosti v tekočem mesecu. Ker imam sama kar veliko pisavo mi je všeč, da se mesečni planer razprostira čez dve strani in tako nudi več prostora za beleženje obveznosti.

Tedenski planer

Posameznemu mesecu sledi tedenski koledar. Kot sem že zgoraj omenila sama rabim več prostora za beleženje zato sem tedenski planer sestavila tako, da so na eni strani dnevi od ponedeljka do četrtka, na drugi strani pa preostali trije dnevi. Na drugi strani pod vikendom stoji dodatni prostor za beleženje misli, obveznosti ali pa zgolj za motivacijska sporočila. Ker pa si rada beležim tudi svoje ure, ki sem jih oddelala sem dodala dodatne beležke. Na koncu vsakega meseca je ena stran namenjena beležkam, kjer zapisujem svoj zaslužek 🙂

Zaenkrat sem naredila samo različico v velikosti A4, ki jo lahko snamete tudi vi (če želite) tukaj. Mogoče pa bo všeč še komu drugemu. Kakšni se ti zdijo moji današnji koledarčki? Sporočite mi ideje in mnenja spodaj v komentarjih ali pa se tipkamo na socialnih omrežjih.

Cozi