Pa začnimo :)

Blog organizirana
Pa začnimo… Kar z mojim ciljem zakaj sem začela pisati ta blog o organiziranju svojega časa. Zjutraj se zbudiš, neprespan/a, opraviš dnevno nujno zlo (služba, šola), prideš domov, utrujen/a, skočiš na kavč, malo zadremaš, na koncu pa prebediš pol noči, ki jo izkoristiš za vse drugo kot spanje in zjutraj so oči ponovno težke. Vam je znano? Ne? Da? Meni je.

Po resnici nisem ravno dejavna pri načrtovanju svojih dni, kar se pozna tudi pri moji volji do dela, ki ga morem opraviti. Vedno si mislim saj bo še čas za to ali ono vendar se na koncu vedno izkaže da temu ni tako. Prav tako nisem imela nobene dnevne rutine in pogosto se mi je zgodilo, da sem se odpravila v posteljo ob 2 ponoči (ja brskanje po netu, gledanje filmov itd. te ne uspava ravno :), zbuditi pa je bilo potrebno ob 5 zjutraj (pridna absolventka, ki se dnevno vozi na faks z vlakom v Ljubljano). Ko pridem po takšnem dnevu domov, samo padem v posteljo in cikel se ponovi. V tem času bi morala opraviti še 1000 in 1 stvar, ki pa jo nato vedno prestavim za dan, dva, tri… Ja, saj bom takrat doma in bom postorila vse za nazaj. Kot vam je verjetno jasno, da zaradi neprespanosti ne izkoristim svojega dragocenega časa, lenarim, stvari se kopičijo in prideš do spoznanja, da si ne veš organizirati svojega časa s tem pa trpi tudi volja, da bi bil produktiven in hkrati spočit ter srečen, kako ti vse uspe narediti v enem dnevu. Ne rečem, da se to dogaja vsem ampak vsakomur pa verjetno zna pomagati koristnejše načrtovanje svojega časa.

 

No in spet smo pri mojem prvem cilju…. Moj prvi cilj je, da uredim svoje življenje ter uspešno začnem načrtovati in razporejati svoj čas. Seveda pa želim pri tem pomagati tudi vam.

 

Sama sem velika oboževalka različnih planerjev, ki morajo biti čim bolj pisani, da me pritegnejo ter zajemati čim več tematik, ki so povezane z načrtovanjem. Doma imam kar nekaj različnih, od takšnih večjih, ki so vedno pod mizo v dnevni sobi, do majhnih, ki me spremljajo v torbici vendar ostanejo tam tudi pozabljeni. Kakšna ironija ha :)? V uvodu vam povem, da je moj prvi cilj si urediti življenje nato pa vam izdam, da sem nora na planerje, ki so tukaj ravno za to, da nam pri tem pomagajo.

 

Torej skozi ta blog bi z vami rada delila nasvete, organizatorje, ki jih boste lahko natisnili in inspiracije, ki vam bodo pomagale s spremljanjem in organiziranjem svojega vsakodnevnega življenja. Seveda bo se vmes našlo še marsikaj druga a se bom skušala držati svojega načrta za ta blog. Kaj pa vem mogoče pa se mi utrne dovolj idej še za kakšno drugo tematiko in drug blog 🙂

 

To je iz moje strani zaenkrat vse. Programi za obdelavo fotografij in dokumentov so že v polnem zagonu tako, da lahko kaj hitro pričakujete prve ideje kako izdelati svoje planerje, da bodo tudi vam pomagali skozi produktivnejše dni 🙂

Se tipkamo!

 

Preberite tudi

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja