Pikice, povsod so pikice (letni, mesečni, tedenski in dnevni A4 koledarji)

Všeč so mi pikice … Zelo 🙂 Zato danes delim z vami strani, ki so obdane s pikicami v modro-zeleni barvi. Pripravila sem različne koledarčke v velikosti A4, na vas pa je, da si izberete tiste, ki so vam všeč. Ni potrebe, da bi izbrali vse. Nekaterim bolj odgovarja tedenski pregled, nekateri imajo raje dnevne preglede.

Pikčasti planer

Naslovna stran, letni koledarji in pomembni datumi

Za začetek dodamo naslovno stran, osebne informacije, letni koledar in stran s pomembnimi datumi. Pri naslovnicah sem dodala še prazno stran z istim motivom, da si jo lahko natisnete na drugo stran lista in imate razdelilnik “poglavij” na obeh straneh enake barve. Tako en list zajema naslovnico, drugi list naslovnico za osebne informacije, tretji list osebne informacije na eni strani in letni koledar 2017 na drugi strani, ter četrti list z letnim koledarjem 2018 na prvi strani in pomembnimi datumi na drugi strani. Na ta zadnji list si pišem pomembne datume, kot so izpitni roki ipd. To je samo moja ideja, kako si pri meni kontinuirano sledijo strani. Torej, da se vsaka posebna stran začne na svojem listu.

Mesečni koledarji

Sledi pregled po mesecih. Tudi tukaj sem si pripravila naslovnico “Mesečni planer”, ki jo natisnem na eno stran na drugo stran pa prazno stran z enakim vzorcem. Na naslednji list si na prvo stran natisnem stran z beležko, saj so meseci razdeljeni na dva lista po mesecu in si želim, da bosta obe strani skupaj v planerju. Seveda pa prostora za beleženje nikoli ni preveč 🙂 Na drugo stran tega lista z beležko si tako natisnem prvi del mesečnega koledarja za januar in na nov list drugi del. Na drugo stran tega lista natisnem prvi del koledarja za februar in tako naprej, do zadnje strani, kjer zaključim še z eno stranjo beležke.

Tedenski koledarji

Od tu naprej je večinoma vse opcijsko. Lahko dodate tedenski koledar ali dnevni. Ponovno imamo opcijo naslovnice in enakega motiva za drugo stran naslovnice. Temu dodam splošno prvo stran novega lista z beležko in na drugi strani začnem s svojim tedenskim koledarjem. Da se ponovno vse izide na točno določeni strani zaključim z listom z beležko na obeh straneh.

Dnevni koledarji

Dnevni koledarji so vam že poznani iz prejšnje objave o teh specifičnih koledarjih. Pripravila sem ujemajoče se dnevne koledarje, ki pa datumsko niso označeni, zato jih lahko natisnete kolikokrat želite. Za vsak slučaj pa še prilagam naslovnico 🙂

To bo iz moje strani zaenkrat v tem stilu vse. Skušam pripraviti še A5 velikost, če pa ste neučakani pa kar pogumno pred tiskanjem nastavite opcijo tiskanja dveh strani na eno ležečo A4 in tako dobite polovične velikosti 🙂

Get the #1 family organizing app

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja