Skillshare tečaji s katerimi boste povečali svojo produktivnost in dosegli več

Letos me bo vsak dan spremljal Skillshare! Verjetno ste na spletu zasledili malo morje nasvetov in namigov, kako postati bolj produktivni. Tudi moj blog pri tem ni izjema 🙂 Vse te vsebine, ki so dostopne po spletu so v večini primerov zelo dobre. Kljub temu pa vsake toliko potrebujemo eno zelo dobro preobrazbo na tem področju – z učenjem od najboljših. Največ se lahko naučimo od tistih, ki so se spopadli s svojo produktivnostjo, rešili težave in ugotovili, kako narediti več, razporediti čas bolj premišljeno ali kako uspešno komunicirati. 

Ker verjamem v koristi neprestanega učenja, sem se odločila včlaniti v spletno platformo Skillshare. Ta ponuja kar 18.000+ spletnih tečajev na najrazličnejših področjih. Seveda pa sem se najprej lotila tečajev za povečanje svoje produktivnosti. Na tej strani boste našli obširne in izčrpne nasvete ter tehnike, ki se jih lahko naučite skozi strukturirane videoposnetke lekcij in tečajev. Ti ne bodo samo popraskali “površine” tematike, ki jo največkrat spoznamo v objavah na blogih ali preberemo v člankih, ampak vas bodo odpeljali tudi v največje podrobnosti iz ozadja. Še bolje je, da so vsi tečaji razdeljeni na kratke posnetke, ki jih lažje predelamo, kot dolge tečaje brez prekinitev. 

Learn on Skillshare

Spodbujam vas, da si v novem letu zadaste cilj – vsak mesec se bom naučil nove veščine! In ker je vse lažje z vodenjem skozi proces, vas vabim, da poskusite Skillshare platformo tudi sami. In kar je najbolje?

S klikom tukaj se boste lahko za samo 0,82€!!! brez odmora učili kar 3 mesece! Preverite 18.000+ tečajev iz različnih področij, ki že čakajo na vas! 

Skillshare vam prinaša personalizirane predloge za tečaje, komunikacijo z ostalimi tečajniki, spremljanje tečajev z ustvarjanjem lastnih zapiskov in nadzor nad posnetki. Vse to naredi platformo veliko bolj dragoceno, kot zamudno brskanje primernih posnetkov na YouTube kanalu. 

S prijavo v platformo boste lahko do Skillshare tečajev dostopali tako iz domačega naslonjača, kot tudi na poti preko aplikacije, ki je na voljo tako za Android, kot iOS uporabnike. Vsi posnetki so vam na voljo za prenos, tako boste lahko uživali v učenju svojih najljubših tehnik, tudi takrat, ko ne boste imeli dostopa do spleta. 

Kar pa je resnično pomembnega, pa je sama vsebina Skillshare platforme. Predavatelji so zelo podkovani na svojem področju in znanje predajajo z največjim veseljem in strastjo. Njihova strokovnost se vidi skozi podajanje snovi, ki je predstavljena preprosto in tako enostavnejša za spremljanje. Že na prvi pogled boste ugotovili, da predavateljem njihovo znanje veliko pomeni in ga želijo deliti tudi z vsemi ostalimi. 

V nadaljevanju vam predstavljam nekaj tečajev, ki bodo spremenili vaš pogled na produktivnost. Tečaji so visoko ocenjeni s strani tečajnikov, meni osebno pa se zdijo zelo uporabni pri načrtovanje sprememb v življenju. 

“Productive Prioritization: Tools to Build Your System”

Trajanje: 33 minut, 6 lekcij 

Ustvarjalci TRELLO aplikacije za povečevanje produktivnosti z vami na tem tečaju delijo kratke nasvete skozi poglavja, kot so “Kaj je produktivnost?“, “Cilji, prioritete in izpeljava“, “Kako določiti prioritete” in “Organizacija časa.” Ta tečaj vas bo seznanil z osnovami produktivnosti in predstavil tudi aplikacijo Trello, ki je resnično uporabna!


 

“Presentation Essentials: How to Share Ideas That Inspire Action”

Trajanje: 33 minut, 6 lekcij

Na prvi pogled ne gre za neposredni tečaj produktivnosti. Predavatelj Simon skozi svoje navdušenje predstavi teme, ki zajemajo javno nastopanje, pisanje in vsakodnevno delo. Predavanje in izbor tem je strukturirano tako, da nam pomaga pri osredotočenosti na to, kar je resnično pomembno in posledično vpliva na povečevanje naše produktivnosti. Simon Sinek je strokovnjak na svojem področju, saj je njegov TED govor dosegel drugo mesto po številu ogledov in v tem tečaju boste spoznali zakaj. 


 

“Productivity for Creatives: Turning Ideas into Action”

Trajanje: 73 minut, 8 lekcij

Tanner Christensen je kreativni strateg, produktni oblikovalec pri Facebooku, avtor, razvijalec in mislec. Kreativni ljudje se marsikdaj srečajo s tem spoznanjem, da so sami sebi največji sovražnik. Produktivnost namreč velikokrat ne pride sama od sebe. V teh lekcijah se boste naučili, kako svoje ideje spremeniti v akcijo. 


 

“How To Create An Awesome Morning Routine: 10 Ways To Start An Amazing Day”

Trajanje: 28 minut, 5 lekcij

Kako začnete svoj dan, tako boste živeli čez dan. Kako živite svoj dan, boste živeli svoje življenje.

Louise Hay

Zgoraj navedeni citat povzema vsebino tečaja, ki ga je pripravil Derek Franklin. Na tečaju se boste naučili, kako začeti svoj dan čimbolj produktivno ter kako dejansko vpeljati nov način življenja v svojo jutranjo rutino. Naučili se boste kako zamenjati kaos z redom, stres z jasnostjo, negativna čustva z veseljem in motivacijo ter izgubljen čas s časom, namenjenim stvarem, ki so resnično pomembne. 

“Productivity Habits That Stick: Using Time Theming”

Trajanje: 44 minut, 6 lekcij

Mike Vardy vas bo v tem tečaju podučil, kako ustvariti svoj enostaven, prilagodljiv in trajnostni produktivnostni sistem, ki vam bo pomagal spremeniti način vašega dela. Spoznali boste, kako razdeliti svoj delovni dan, da boste delali bolj učinkovito, vpeljali boste delovno rutino in spoznali orodja, ki vam bodo pomagala pri vsem tem. Po tečaju boste vedeli, kaj storiti najprej in dobili energijo za stvari, ki so resnično pomembne. 

Vpiši se v ta tečaj!

“Productivity Today: Managing Attention in the Digital Age”

Trajanje: 34 minut, 5 lekcij

V današnjem času se srečujemo s številnimi motnjami naše pozornosti, ki preprečujejo, da bi uspešno dokončali zastavljeno delo. Kevin Siskar bo z vami delil nasvete, kako povečati svojo pozornost, utišati svoje misli in narediti več. Naučili se boste povečati svojo pozornost in kako jo usmeriti v stvari, ki so dejansko pomembne, kako se izogniti motnjam in izboljšali znanje določanja prioritet. 

Sedaj pa vas spodbujam, da še sami skočite na Skillshare, obiščete te tečaje in 18.000 drugih. Skillshare vam bo predlagal še druge tečaje, glede na to, kakšna tematika vas zanima, zato idej za učenje ne bo zmanjkalo. Kaj kmalu vas bo potegnilo in vsak svoj prosti trenutek boste želeli zapolniti s poznavanjem novih veščin.

In kateri tečaj te dni spremljam tudi sama? Preveri v naslednjem posnetku (ne, ni iz področja organizacije časa 😉 )

Če te zanima oblikovanje, najdeš ta tečaj tukaj.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja