Tedenski koledarji omogočajo boljši pregled nad obveznostmi + novi letni koledarji

Po Letnih koledarjih in Mesečnih koledarjih želim z vami deliti še preproste tedenske koledarje. Ti koledarji niso datumsko označeni zato lahko natisnemo in uporabimo več enakih strani. Teden za katerega bomo koledar uporabili lahko zapišemo na desni strani. Sama zapisujem od katerega do katerega dne poteka tekoči teden. Pod opravili zapišemo vsa opravila, ki smo si jih zadali za ta teden, dan. Veliko prostora za zapiske pa vam omogoča tudi razdelek Ne pozabi.

Tedenski in letni planerji
Cozi

Tedenski koledarji

Tedenski koledarji omogočajo veliko bolj natančno načrtovanje kot mesečni in letni. Ti tedenski koledarji so postavljeni v navpične stolpce, kamor lahko beležimo nujne obveznosti in dopišemo podrobnosti. Dodatni prostor pod dnevi in črtast razdelek omogočata beleženje dnevne rutine, telovadbe, prehrane ali kar vam srce poželi. Dneve si lahko razdelite tudi na posamezne ure in tako podrobneje razdelate svoj dan. S temi koledarčki sem se malo igrala zato je na voljo več barvnih različic. Moje osnovne 4 barve in nekaj dodatnih barvnih paletk. Kot ste že vajeni si lahko določen koledarček pobližje pogledate ali shranite s klikom na posamezno povezavo.

Danes sem za vas pripravila:

Tedenski koledarjiTedenski koledarji

Letni koledarji

Ker pa mi je sedaj trenutno všeč tale pisava sem še hitro naredila ujemajoče letne koledarčke in sicer v 4 osnovnih barvah. Kako uporabljati letne koledarje ste lahko prebrali v Letni koledarji. Bom pa v prihodnje napisala nekaj objav tudi na to temo kako uporabiti posamezni tip koledarjev in kako najti pravi planer za lastne potrebe.


Danes bom pri teh koledarčkih kar kratka, saj sami povedo vse. Uporabljate tedenske koledarje? Imate raje datumsko označene ali takšne, kjer sami beležite dni? Vam je bolj všeč navpični ali vodoravni tedenski pregled? Delite svoje mnenje z menoj v komentarjih.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja